Je snad premiér Nečas prodejná dáma?

       Včera mluvil jinak, než dnes jedná. Včera byl rozezlen na Kalouska, ale dnes mu vadí Lessy. Ministra Pospíšila odvolal ze dne na den, ministra Kalouska si pěstuje.

 

 

       Vidí to už všichni, a při pohledu na Kalouska občanovi Česka stydno jest. Neb ministr financí odhaluje temná zákoutí, jež lidská duše jenom může mít, a je to prostě a jednoduše odporné. Upřímně řečeno - vulgarismy, které říká, jsou jenom zlomkem lejna, které na lidi tento člověk vyklápí.

       Horší, než jeho vulgarismy, je jeho agresivita, s níž například napadl člověka, nebo s níž telefonuje a prosazuje své osobní zájmy. A vyprávět může nejen plk. Lessy, ale i reportéři z různých médií. A kdo Kalouska zná z jeho raných let tak vypráví, že již ve školních lavicích měl s agresí dost vážné problémy.

       Horší, než jeho vulgarismy, je jeho podivné chování, kdy sděluje občanům katastrofické scénáře se zvláštní radostí, nebo kdy setrvává v politice i přes velké maléry. Kdyby M. Kalouska nebylo, náš stát by byl bohatší o miliony korun a nejenom to; obávám se, že to jde do miliard. A taky jeden parašutista by ještě byl mezi živými.

       Lidem v tomto státě je to jasné (většinou), neboť někteří z nich mají paměť (dokonce). Ne tak premiér Nečas, přátelé.

       Když zbude trocha času v našich médiích (po odvysílání všech detailů o romské Michalce, jak ji budou vítat, až se navrátí, kolik jí koupili hraček a co si myslí její dědeček), dovídáme se s údivem, že premiér Nečas zas zapomněl, co říkal ohledně Kalouskových telefonátů. Nečasovi se zdá podezřelý Lessy, protože Kalouskovo vyhrožování nahlásil špatně a nesprávným způsobem. Prostě měl vše hlásit ministru vnitra, což je plk. Kubice.

       Takže vlastně na vině je Lessy, policejní prezident, protože zlobí a říká otravné věci a navíc nesprávným postupem. Jakoby nevěděl, že Kalousek je Nečasův Favorit, jeho Kariéra ...a kdo je víc?

       Též TOP 09 se staví za Kalouska, protože bez něho by vůbec nebyla, je to jeho dítě, jeho bastardek, a kdyby zanikla kvůli nějaké morálce, co by pak ti lidi dělali, kde by sladce dřímal Kníže pán... ?

 

       Vážení přátelé, dovoluji si myslet si toto: jestli pan Miroslav Kalousek setrvá ve funkci, pak je vláda jen morálním bahnem a nic víc.

A od této hlavy to tu strašně zasmrdí.

 

      

      

Autor: Jana Petrová | sobota 14.7.2012 22:35 | karma článku: 38,38 | přečteno: 2089x
  • Další články autora

Jana Petrová

Volby a primitivnost myšlení v ČR

18.1.2013 v 21:33 | Karma: 19,37

Jana Petrová

Tibet Nečasovou optikou

15.9.2012 v 23:47 | Karma: 23,48
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE