V Československu nikdy komunismus nebyl

       Novodobí přepisovači dějin vám budou do omrzení omílat ten nesmysl, že v Československu byl před rokem 89 - komunismus. A to i přesto, že to období ještě není tak časově vzdáleno, takže všichni lidé starší čtyřiceti let to přece musí vědět: Československo bylo socialistický stát.

 

 

       Ta lživá historická zkratka, kterou nám už i politici (včetně pana Klause!), i média dennodenně říkají, je vysoce účelová, přátelé. Důvodů je asi hned několik, a netvrdím, že je všechny znám...

       Předně je minulý režim víc a víc démonizován. Říká se - tohle byl onen zločinný režim, to byl komunismus, hle! A tudíž se uměle vytváří (a vydatně živí) myšlenka, že komunismus je něco strašného. Něco nemorálního, nemravného, slizského. Vraždy a mučení. Odposlechy a smrt. Ostnaté dráty a nedostatek toaletního papíru.

 

       Komunismus jakožto systém (který nebyl žádným světovým státem dosažen) je přitom asi nejlepší uspořádání, jaké člověk kdy vymyslel. Vymyslel, ale nenaplnil, opakuji - komunismus nebyl nikdy dosažen. Komunismus prostě NEBYL, nebyl a není, a to nikde na světě. 

 

       Ano, je to ten kýžený systém, kdy lidé pracují podle svých schopností. A berou si - podle svých potřeb. Systém, kdy nejsou ovce, ale odpovědní občané, kdy politik se nedopouští korupce a všichni mají právo na práci. A právo na vzdělání a zdravotnickou péči - zdarma.

       Náš stát se k tomu cíli plahočil, a začátky byly násilí, politické procesy a vyvlastňování. Ale v šedesátých letech národ začal sebe sama nacházet, dokud nám Sověti nevysvětlili, že oni jsou náš vzor... A mnozí, kteří později klíči zvonili, se domnívali snad, že na ten osmašedesátý navážem. Ale ouvej! Bylo nám řečeno, že VŠECHNO BYLO ŠPATNĚ a byli jsme - komunistický stát!

 

       Přátelé, někdo tu záměrně a stále vytváří mozkovou masáž davu a vymývání hlav. Aby totiž pochopily ovečky, že komunimus už tu byl, byl zlý, a je to špatný cíl!!! A už nikdy více k němu nesmíme směřovat. (Sledujeme velmi časté protikomunistické agitky, úporný seriál probíhal taky na iDnes.)

       A víte, kdo to říká? Nějaká vrstva lidí, které současný zlodějský chaos pasuje do krámu. A kdo se jak čert kříže bojí jedné věci: že lidi napadne jít zase dál, pokračovat v započaté cestě, navázat na šedesátý osmý rok, který nám Sověti zkazili.

 

 

 

 

Autor: Jana Petrová | sobota 1.9.2012 22:23 | karma článku: 28,78 | přečteno: 2514x
  • Další články autora

Jana Petrová

Volby a primitivnost myšlení v ČR

18.1.2013 v 21:33 | Karma: 19,37

Jana Petrová

Tibet Nečasovou optikou

15.9.2012 v 23:47 | Karma: 23,48
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE