Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Michal007

11. 1. 2009 22:37
Iveta versus Jana

V pátek 9.1. byla druhým hostem Krausova Uvolněte se, prosím Iveta Hudáková, hlavní postava dokumentárního filmu Ivetka a hora, který byl loni vyhlášen za nejlepší dokumentární film. Pořad je ve videoarchivu (od 17. minuty). Je zajímavé, jak po pár chvílích obecenstvo ztichlo, Kraus téměř nevtipkoval (v tom ho Iveta předčila). Živým kontaktem se podařilo navodit atmosféru, o kterou se autorka tohoto blogu Jana nejspíš snaží pouze prostředky psaného slova - analogií noci atd.

Je i souvislost mezi tématem berličky a závěrem pořadu. Iveta se zřejmě stala do jisté míry berličkou pro část svého okolí, což byl na ni značný tlak. Pro ni byl asi berličkou ideál o sobě, jehož ztráta byla bolestná, ale přínosná. A je to berlička hůř rozpoznatelná než Audi či kariéra.

Zkuste vnímat pořad (i když i zde se asi lze uzavřít), a na tom základě číst tento blog. Třeba pak ubude šťavnatých komentářů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE