Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

osvetitel

10. 10. 2009 4:49
Ale to je prece jenom hrani se slovy na ktere

jsem narazil na ceskych strankach uz mnohokrat. Faktem zustava ze at uz byl nebo nebyl v CSSR komunismus , tak ze vedouci strana se jmenovala KSC , slovy < KOMUNISTICKA STRANA CESKOSLOVENSKA > ve ktere vladli komuniste ! A zda ti komuniste a ta KSC byli pravi nebo falesni , nic nemeni natom v cem Klaus zil , protoze ona otom jeho zivote rozhodovala !!! A tudis zil v komunistickem Ceskoslovensku , kde vladla komunisticka strana , a zda byla ta komunisticka strana ta prava nebo falesna , neni tak dulezite ! :-)))))))

0 0
možnosti

maudite

10. 10. 2009 4:18
On tady komunismus byl,

se vsim vsudy, jak to o nem popisujete. Jen z titulu toho, jak to popisujete, byl jen pro hornich deset tisic. A ti doopravdy v komunismu zili, se vsim vsudy a ani ta statni sprava na ne nemela. Meli naprosto  vsechno a maji dodnes. Zrovna tak i kritizovany Halicsky pristehovalec Pruzinsky, jehoz otec byl v ramci akce na zpetne ziskani ceskymi legionari uloupeneho imperialniho pokladu poslan sovetskym NKVD do ceskoslovenske republiky.

Cely povalecny osud ceskoslovenska dodnes , vcetne listopadu 1989 a nasledneho vytunelovani cr je zapricinen timto :

http://www.prop.sk/zlate.htm

0 0
možnosti

j@ck

9. 10. 2009 18:55
kde zil Klaus?

VK, s neznámou minulostí kde se znají jen názvy funkcí, které vykonával, komunistický prominent studující vysoké školy na západě v době, kdy se u nás kádrovali i studenti na středních školách, kamarád Kožených, Stehlíků, Saudků, Charouzů (všichni napojeni na StB nebo KGB), člověk nejvíce odpovědný za vytunelování ČR, člověk, který nedokázal nabídnout žádný recept proti krizi, člověk kterého hlasy komunistů voli za prezidenta, politik, který odstoupil z politiky pro finanční skandály s falešnými finančními konty, člověk, který se habilitoval a skládal profesuru za stejných podmínek jako komunističtí pohlaváři, člověk, kterého habilitační práci ani profesuru nikdo neviděl, člověk, který jako jediný (mimo jiné) hlasoval proti plynovodu z Německa, který nás zbavil závislosti na RF, člověk, který prosazuje zájmy RF, člověk, který se bojí transparentních parvidel a právního prostředí EU

0 0
možnosti

j@ck

9. 10. 2009 18:56
Re: kde zil Klaus?

Za polistopadová léta se oportunistický pragmatik z dob totality (viz v 17ti, v krvavých 50. letech an stalinskou VŠE a tam na nejvíce prokádrovaný směr, ZO s místem v PZO, Ligně n.p. semeništi StB, pak na Dukle Praha, pak EU a PU ČSAV) naučil oportunistickému a bezpáteřnému jednání. Po Sametu své jednání jen "zdokonalil" k řemeslnné úrovni, kterou předvádí

0 0
možnosti

Jarda-NL

9. 10. 2009 18:43
Obdivuji vás

Obdivuji vás, že jste tu knihu dočetla. Já si ji se zvědavosti koupil (překlad do holandštiny), a zvládl jsem pouze několik stránek.

0 0
možnosti

Stará kára

15. 9. 2009 21:47
Vždyť on si ani nepamatuje,

jak se vyjádřil o špinavých penězích.

A navíc ho občas špatně přeloží.

0 0
možnosti

beppopepan

15. 9. 2009 8:38
Vždyť je to úplně jedno

Vážená dámo, přestaňte prosím s podobnými bláboly. Jestli večer nemůžete spát, věnujte se jiné činnosti. Záměna termínů "Socialismus" a "Komunismus" je naprosto záměrná a pokud jste si toho nevšimla, dělá to tak už skoro 20 let spousta politiků, analytiků a i bloggerů; asi proto, aby čtenář/posluchač zbystřil pozornost a uvědomil si, kdo za tím "socialismem" vlastně stál. Nic jiného v tom nehledejte. A na svoje útoky si vyberte někoho jiného, než pořád Klause. Už je to nuda.

0 0
možnosti

Pouštní ještěrka

15. 9. 2009 12:04
........................

Přepisování pojmů je věc špatná. Pokud je záměrné, tím hůře.

Praktická rada pro Vás: pro své večerní či noční rozptýlení si vybírejte blogy zábavné. Nikoliv blogy vyžadující např. přemýšlení.

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

15. 9. 2009 8:35
Ono je toho více, co si ten člověk nepamatuje (cituji):

Odkaz prezidenta ČSR dr. Edvarda Beneše

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

15. 9. 2009 8:36
Re: Ono je toho více, co si ten člověk nepamatuje (cituji):

Vážení spoluobčané,

0 0
možnosti

Matyas Sandorf

15. 9. 2009 8:30
ve škole nás učili,

že po SOCIALISMU přijde KOMUNISMUS.

přišla vláda ODS v čele s papátunelem Klausem. Jestli je toto ten všemi toužebně očekávaný KOMUNISMUS, tak děkuji - NECHCI Rv

0 0
možnosti

editi

15. 9. 2009 8:09
Každý má možnost

se seznámit s rodiči těch, kteří v současnosti vedou náš stát do záhuby. Tento stát by ani komouši nezlikvidovali za dalších 50 let, jako se to podařilo převlečeným soudruhům, jako byl Dlouhý, Tošovský, Klaus, Zeman, Topolánek, Paroubek a další výtečníci elity tohoto národa.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

maxas

16. 9. 2009 5:10
Re: Každý má možnost

Třeba ovšem vzít v úvahu, že Vámi jmenovaní byli pouze pěšci ve velké hře zvané přechod od socialismu ke kapitalismu. Hra dlouho připravovaná pochází ze zámoří a odtud byla a doposud je i režírovaná. Nevím proč zůstal opomenut aktér nejhlavnější exkulisák V. Havel. Není pochyb, že jeho dlouhodobé působení bylo bezkonkurenčně nejničivější.

0 0
možnosti

Michal007

15. 9. 2009 8:00
Cíl a prostředky

Ono pozadí nepřesného, ale běžně používaného obratu "v komunizmu" je určitě známé i Václavu Klausovi.

Komunizmus jako cíl byl možná "jenom" utopický, takové pozlátko. Ale prostředky k jeho dosažení jsou od základu špatné, protože jsou založeny na nenávisti. Sedne na to Werichovo "Největší neštěstí pro chlapa je chtít spasit svět z pozice síly".

0 0
možnosti

Pouštní ještěrka

15. 9. 2009 12:42
Re: Cíl a prostředky

Ano, v tom s Vámi souhlasím. Revoluce byla aktem násilí.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS