Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

beppopepan

2. 11. 2009 15:41
Opravdový blábol

RvPaní autorko, na ten blábol, co jste splodila, se ani nedá reagovat. Když nemáte večer co dělat, věnujte se prosím nějaké jiné činnosti.

DěkujemeRv

0 0
možnosti

moor

29. 10. 2009 18:26
nesmyslné nakupení slov

Tak, to co jste připsal enviromentalistům, tak to je důsledek nenažranosti neenviromentalistů"----

viz Vaše :enviromentalisté již teď ničí hospodářství, způsobují kácení deštních

pralesů, hlad, ucpané dálnice, drahý benzín a nezaměstnanost a to vše

pouze pro své sobectví. Pan Klaus už může říkat co chce, protože lidé už vědí, že když se rozhodnou obráceně než podle toho, co tvrdí Klaus, tak udělali pro sebe, zemi, národ, to nejlepší.Ekologisté neboli enviromentalisté jsou méně pro Zemi nebezpeční než takzvaní technokraté, po nich vždy jen zkáza. To jsou skuteční fanatici.

0 0
možnosti

coj@nato

25. 10. 2009 16:54
Václav Klaus se nebojí

On jediný je modrá elita,

všichni ostatní jen "zelená jelita".:-)

JaniR^karmička je tam !

0 0
možnosti

maudite

25. 10. 2009 16:26
Jiny aspekt veci

1. Klaus je natolik provareny, ze i kdyby zacal hlasat nejcistejsi a nejsvatejsi bozi slovo tak uz mu to bude ..... platne a navic diky sve reputaci automaticky provari vse co hlasa.

2.Rusko je brano ve vsech sousedicich zemi jako nevyzpytatelny , zakerny a nebezpecny soused ze ktereho maji vsichni jeho sousedi strach.

3.Zacinat si neco s Ruskem to je podej certu prst a on ti utrhne celou ruku. Jakekoliv obchodni a jine dohody , jevici se v zacatku korektne se zvrhnou v nasledovny diktat z ruske strany. Viz treba  zemni plyn ci jakakoliv obchodni dohoda. Uzavrete ji, provedete vsechny kroky k umozneni prodeje , zaplatite ve statni zkusebne nekrestanske ceny za overeni ze je v souladu s normami a kdyz jste pripraven zbozi zacit prodavat, tak vam zvysi jeho cenu bez ohledu na smlouvu (vymozte !)a jste v ...... 

Risko je neveruhodny partner jehoz jakekoliv iniciativity je nutno brat jako podezrele a pokud vam nejaky Rus rekne Dobry den, tak okamzite jit k oknu a overit si to.

0 0
možnosti

tolan

25. 10. 2009 13:03
Autorko, přeštěte si svůj zmatený výplod ve dne ! !

RvRv

0 0
možnosti

Pouštní ještěrka

25. 10. 2009 15:32
......................

PŘEŠTU.

0 0
možnosti

Karl Novak

25. 10. 2009 8:29
nesmyslné nakupení slov ...

Enviromentalisté již teď ničí hospodářství, způsobují kácení deštních pralesů, hlad, ucpané dálnice, drahý benzín a nezaměstnanost a to vše pouze pro své sobectví.

Zbytky demokracie jim v tomto počínání zatím trochu brání. Proto potřebují i Lisabonskou smlouvu aby byla demokracie omezena. Aby parlamenty do věcí nemohli mluvit, aby lidé neměli informace a nepřemýšleli.

0 0
možnosti

admiral666

25. 10. 2009 10:56
Re: nesmyslné nakupení slov ...

Myslim, ze nejvetsi skodicstvi zeleni pachaji svou socialni politikou, ktera nema kupodivu s zivotnim prostredim nic spolecneho. Eko skody se jim daji pripsat, ale on by ten 3. svet kacel pralesy i bez nich :-(

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

25. 10. 2009 7:34
Pokud nevíte, co je environmentalismus

zkuste třeba wikipedii. Dozvíte se tam mimo jiné i to, že konzervativci řadí enviromentalismus kvůli jeho metodám a cílům vedle komunismu nebo fašismu. Pak vám možná bude pochopitelnější, proč proti němu Klaus bojuje, ale také i proč není "součástí této elity".

-

Environmentalismus v EU vítězí. Díky němu se například na obrovských plochách pěstuje řepka, aby se s vysokými náklady mohl lít řepkový olej do nafty. Díky němu se zakazuje prodej normálních žárovek. Tohle jsou všechno nesmyslné deformace trhu, které se Klausovi nemůžou líbit, proto proti environmentalismu vystupuje.

-

Jiná věc ovšem je, jestli to skutečně souvisí s odmítáním LS. Četla jste ten text? Opravdu jste si vědoma všech důsledků, které LS přináší?

0 0
možnosti

admiral666

25. 10. 2009 10:54
Re: Pokud nevíte, co je environmentalismus

Ac jsou argumenty autorky vetche, musim se ji zastat - v clanku nebylo o Lisabonu nic, ti mene propojeni jeho odmitani s odporem k enviromentalismu, tedy ze lisabon je proenviromentalisticky, jak by nejaky zeleny rozumu mdlejsiho byl schopen vydedukovat.

A ze zelene besneni je podobne polpotismu je zjevne, nicmene se tento argument nesmi pouzivat proti zelenym melounum, protoze jim pak dava diskusni prevahu. Zatim se jim totiz zadne velkomesto vylidnit nepodarilo.

Sice si rozsireni cyklisticke a utlum automobilove dopravy v nekterych mestech radi berou za svuj uspech, ja si myslim, ze je to zalezitost kultury onech zemi, ze by se jezdilo na kole a nezacpavaly mesta auty i bez zelenych.

0 0
možnosti

babacek

25. 10. 2009 7:03
Václav Klaus

„Prezident Václav Klaus se brání vyvěšení vlajky EU na Pražském hradu, brání se podepsání Lisabonské smlouvy, ale nebrání se přijímat miliardy z EU pro ČR.“

Německá veřejnoprávní televize ARD 19.10.2009

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

25. 10. 2009 7:49
Re: Václav Klaus

Německá protičeská agitace. To je EU. :-P

-

Jistěže se nebrání přijímání miliard z EU. Nebrání se totiž ani placení miliard do EU. Kdybychom jen platili a nic si nebrali zpátky, byli bychom asi hodně hloupí. Osobně bych raději, kdybychom nic do EU neplatili a nic odtud ani nebrali. Tohle přerozdělování miliard bruselskými úředníky jen předává do Bruselu další moc. 

-

Pravda je, že zatím z EU bereme víc, než do EU platíme. Pravda ale také je, že si nerozhodujeme sami, co s těmito penězi uděláme, že se s nimi často plýtvá, a že jich podstatná část jde na dotace do zemědělství, protože EU zdeformovala zemědělský trh. Osobně bych tohle evropské přerozdělování peněz zrušil, jenom to vede ke zbytečnému utrácení. Rv

0 0
možnosti

maudite

25. 10. 2009 3:47
Klaus je profik

a svoji praci dela perfektne a byl za to v Kremlu nekolikrat odmenen. Jde jen o to pochopit, ktera jeho prace je ta hlavni. Prezidentstvi se zajmy ceskeho statu to nejsou.

0 0
možnosti

babacek

25. 10. 2009 7:03
Re: Klaus je profik

„Hra pana Klause, na ztrátu suverenity, jediného mezi 27 evropskými státníky,  je zástěrka zakrývající proruskou notu  nedopustit jednotnou Evropu.“

0 0
možnosti

maudite

25. 10. 2009 3:40
Netapat !

Tady je clanek jineho nacionalniho konservativce , ktery to vysvetluje.

http://www.konzervativnistrana.cz/nazory/nase-nazory/clanek/browse/1/article/blizi-se-zednarska-era/Vlastimil%20Podrack%C3%BD.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=80&cHash=5ce35ec8e9

Nacionalni konservatismus se zrodil nekdy v polovine sedesatych let v KGB a v Perestrojce nahradil v hlavach kagebaku komunismus. A kde je pro zmenu lihen enviromentalistu a zelenejch nemusim psat.  Takze jde vlastne jen o zastupna slova podstasty veci.

0 0
možnosti

maudite

25. 10. 2009 3:50
Konec toho odkazu je

=5ce35ec8e9

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS