Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

jakadlec

23. 9. 2011 7:39
zajímalo by mě, co by bylo,

kdyby kalousek narazil na někoho fyzicky zdatnějšího, a inkasoval facek 8. myslím, že by měl občany přesvědčit, že zloděj a sabotér není, měl by odstoupit

0 0
možnosti

safran

22. 9. 2011 20:32
Koukám, koukám a žasnu.

Podle obsahu příspěvků je zřejmé, že macho Kalousek většině mužů padl do noty, narozdíl od příspěvku paní Petrové. Jsem zděšena chováním člena vlády a jsem znechucena mužským šovinismem diskutujících zde. Je dobře známo, že muži s opičkou ztrácejí soudnost a bývají agresivní. A pan Kalousek má navíc megaego, které už mnohokrát předvedl. Jenže hulvátstvím a silou si respekt nikdo nezíská. A u žen už vůbec ne!

3 0
možnosti
FB

Durzo Blint

22. 9. 2011 23:00
Re: Koukám, koukám a žasnu.

Tak to se asi neseznámí nejen Kalous, ale i všichni ti, kteří v rámci "objektivity" ministra odsoudili za fyzické násilí, aby mu tady dalším násilím hrozili, včetně toho proplesklého hocha, který mu vyhrožoval mimo jiné smrtí.:-P

0 0
možnosti
L

liason

22. 9. 2011 14:58
Titulek jako z Blesku

Nevím, nevím, milá dámo, jak byste se tvářila při procházce s partnerem po městě a já vás označil za vykonavatelku nejstaršího řemesla a muž po Vašem boku, by to přešel taktním mlčením.;-)

Myslím, že Vám a spoustě dalších vadí víc, že se bránil Kalousek. Jo takhle kdyby to byl George Clooney, to by byla jiná:-P

0 0
možnosti
L

lordvasa

22. 9. 2011 13:35
Je velmi jednoduché ukázat prstem na ministra

Je pravda, že není zcela optimální fackovat lidi na ulici, stejně tak jako není optimální vykřikovat své názory,  jen tak kde se nám hodí. Myslím, že onen mladý muž nebyl moc ochoten věcně diskutovat nad problematikou státních finací či osobnostími vadami daného ministra, umím si představit, že mu šlo o jediné pana Kalouska naštvat a urazit. Umým představit jak je člověk po celodením maratonu jednání a práce unaven a sklouzává právě k těmto "jednoduchým" řešením jako je inzultace. Dle mého soudu sice pár facek nebylo správné řešení a velmi pochopitelné.

Chci požádat autorku tohoto článku o jednu věc nedívejte se na věci černobíle. Snažte se vždy stát nad věcí, než napíšete hloupý článek, který odsuzuje člověka jen na základě vašeho pocitu, že je to tak správně. Docela by mě zajímalo zda jste to vy ustála lépe, ono ukazovat prstem je jednoduché ale zkuste to před zrcadlem. Pokud ci tento mldaík chtěl vyzkoušet zda u nás funguje demokracie tak si mohl domluvit schůzku či napsat e-mail

0 0
možnosti
H

Host8

22. 9. 2011 12:03
Místo argumentů

facky. Tak to do demokracie opradu nepatří. Zřejmě každá svoboda slova má své meze a je povolena jen některým.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

22. 9. 2011 8:40
Opilý hulvát z vládní limuzíny

si patrně myslí, že je mu vše dovoleno. Takto se chovali místodržitelé v orientu, nebo feudálové ve středověku, jak je vidět papaláši z TOP09 se těchto návyků ještě nezbavili.

3 0
možnosti
A

akki

22. 9. 2011 8:28
Zklidněte hormony!

Já naopak doufám, že třeba přestanou šikanovat učitele, který podobným spratkům střelí jednu výchovnou.( A to jsem své dítě nikdy nebila.)

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

22. 9. 2011 7:49
ano ...

ultralevicoidni spratek, ktery jine lidi bez dukazu oznacuje za zlodeje a vyhrozuje nejakym tim vesenim si nic jineho nez par facek nezaslouzi.

2 0
možnosti
MR

rodd

22. 9. 2011 7:47
Trochu sy rýpnu

vše má své meze a někdy je lepší vrazit pár facek s citem, než apelovat na svědomí a odstup. Právě vykořenění fyzických trestů a možností jak naučit děti i lidi opětovné zdravé úctě, autoritám, úctě k sebe sama, k hodnotám ... .  se nám mstí. Právě tento akt pana Kalouska ukazuje v polemikách, jak na tom vlastně naše populace je a proč vlastně hnijeme v občanském marastu. Zvláště lidi jež se snaží tvářit intelektuálně i duchovně z toho udělají cirkus, ale zde je též potřeba odlišit od averze k člověku od dané situace a na čem eskalovala. Nemyslím že by bylo vhodné vše řešit fackou, ale dnešní z povykaná mládež potvrzuje občasnou absenci tohoto prostředku :-). Je to vlastně mnoho pokřiků pro nic, jen že to udělal člověk který budí silné emoce a averze, kdyby to třeba udělal Klaus ... . Osobně si z toho beru spíše smutné konstantování a poznání, že nám v našem marastu a pseudo intelktuálnosti a duchovnosti vlastně pomoci není, že máme to co je v nás ... .

1 0
možnosti
VT

Johyn

22. 9. 2011 7:56
Re: Trochu sy rýpnu

Naprosto přesné hodnocení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE