Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

23. 12. 2011 20:07
.

Napsala jste to dobře. Tu sebranku už budou volit jen zloději a úředníci přiblblí.  R^R^

0 0
možnosti
C

che091067

28. 11. 2011 13:58
Výborný blog paní Petrová.

Jste krásná a moudrá žena. Jste důkazem, že kdyby vládly světu ženy, vypadalo by to tu úplně jinak. Jak je vidět na diskusních příspěvcích, chlapi jsou z valné většiny odpad a měly by jste se nás co nejrychleji zbavit. A´t žije umělá spermie!!!  Karma je samozřejmostí :-)

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

1. 12. 2011 9:01
Re: Výborný blog paní Petrová.

Mas hnedej nos, Guevarro.Rv

0 0
možnosti
OK

obr Kolodej

28. 11. 2011 8:38
Ja navim jak soudruzka,

ale ja treba bydleni za komancu nemel. Sel jsem se po vojne zeptat do bytoveho druzstva Prukopnik, kde jsem byl uz od 15 let clenem a voni me rekli, ze az tak za 10 let. Mozna.

Ja nevim jestli se me to zda, ale jeste pred par lety komousi na diskusnich forech tak straslive nelhali. Dokonce se me zdalo, ze se za sve vrazdy, dalsi zlociny a znicenou maticku zemi alespon trosku, malicko stydi.

Ale ted jakoby jim nekdo dal signal k utoku, protoze lidi sou nejspis uplne blbi a za 20 let na ten hnus za ostnatymi draty a fronty na shnile brambory zapomneli.

"Posledni bitva vzplala, dejme se napochod"Rv

0 0
možnosti
C

che091067

28. 11. 2011 14:10
Re: Ja navim jak soudruzka,

Obr Koloděj je jeden z největších vypatlanců, co jsem na diskusích viděl. A nedá pokoj a nedá .Takovou snůšku idiocie a fanatismu to se jinde než na Idnes jen tak nevidí. Vždycky, když čtu jeho bláboly, tak by mě hrozně zajímalo, co to je za člověka. Což se asi nikdy nedovím, jelikož tento typ lidí bývá úměrně ke své blbosti také zbabělý. :-P

0 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

27. 11. 2011 21:13
no to jsou kecy

prý ,aby vysokoškolák ty práce organizoval. vždy to zvládne i normální člověk s vyučením. a že je to lepší než být nezamětnaný.leda kdyby to bylo placené a navíc i nezaměstnaný může mít řadu aktivit,třeba vzdělávat sse.

2 0
možnosti
O

OliveraKatarina

27. 11. 2011 18:22
Ha ha ha, soc komouši jsou líní lemplové !!!

Navrhuji vám odchod do  Británie nebo severní Korei nebo jinam, někde jistě je ta země zaslíbená!!!:-)[>-]R^

0 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

27. 11. 2011 15:11
Dráb.

Spíš se zeptejte vašich LIDOVÝCH poslanců a senátorů za ČSSD a KSČM, kolik toho pro """NORMÁLNÍ""" lidi udělali, místo, aby se starali o svoje pašaliky v parlamentu, na krajích, ve státních a polostátních firmách. Kolik lidumil Bohuš Sobotka poslal na charitu a podobně nebo, že by všechno jen kecičky? Těch 100000 Kč měsíčně na důchod pana Špidly je taky určitě naprosto zasloužených.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

27. 11. 2011 11:40
Nevěřím, že virtuální úřednice Šturmová v praxi existuje

je to člověk pana Drábka, který by se bez politického krytí neuživil. Jejím úkolem je převádět politické plky pana Drábka do praxe, brojí proti daním a odvodům, chtěla by je zrušit a přitom sama z těchto peněz žije, bez nich by nikdy nemohla být úřednicí Šturmovou. Prostřednictvím takovýchto virtuálních úřednic se ministr Drábek občanům vysmívá, myslím, že by měl být za takovéto provokace defenestrován, i se svojí podřízenou !!

1 0
možnosti
JP

Pouštní ještěrka

27. 11. 2011 17:28
.......................

Defenestrace nepomůže. On totiž nebude "plakat nad rozlitým mlékem" a vyšplhá zas zpátky.;-D

Pomůže jedině reflexní vesta a smeták, aby bal pořád na očích. Ostatně - nekvalitní práce neexistuje. R^

0 0
možnosti
JV

Žadatel

27. 11. 2011 9:50
Drábek je diluviální komunista,

který se pokouší zavádět práci bez nároku na mzdu.

2 0
možnosti
MP

Martin V2

27. 11. 2011 10:09
Re: Drábek je diluviální komunista,

Konečně se Vám vrátí ty socialistické jistoty, co tu po nich lidé stýskají.:-)

1 0
možnosti
SN

kuča

27. 11. 2011 9:10
Pořad s Jílkovou jsem viděl......

:-).....ráno jsem si ho pustil s odpočinutým mozkem z archivu a byl jsem z toho na prášky! Snůška demagogických blábolů co tam přednášel obrejličkovaný za sekudování novojičínské rozdavačky košťat (to jsem teď přečetl v disk. příspěvku a moc se mi to líbí), a rovněž se mi líbil ten její výraz "kariérní postup" vysokoškolsky vzdělaného pracovníka, od metaře až a natěrači radiátorů ! Je toto vůbec možné? A když vyjdou odboráři do ulic trochu připomenout vládě, že si pár vykuků tuto republiku zprivatizovalo, tak po nich polovina diskutérů plive! Ale ten čas přijde. Kalousek zatím říká: Jaká bída, vždyť ještě chodíte v botách! Má zcela jasnou představu o budoucnosti většiny národa. O té své také. Je zabezpečená na 1O generací dopředu. Ale může to dopadnout také úplně jinak! I pro něj.R^

6 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

27. 11. 2011 15:16
Re: Pořad s Jílkovou jsem viděl......

A proto vaše sockomunistická klika sděluje v televizi vřejnosti ZDROJE JSOU, akorát už nikdy neřekne, kde.;-D Takže vaše znárodnění=krádež na skutečně reálně pracujících a podobné si strčte, je hlavně potřeba vyházet státem placené úředníky a zrušit dávky a dávečky na kdeco, pak zbyde ve státním i na potřebné, ale když se soudruzi zaseknete na stravenkách jako vašem svatém grálu, tak je pak je jakákoli změna nemožná.

1 0
možnosti
K

kubelda

27. 11. 2011 7:43
karma

drábek jako goebels a ta přitroublá rozdavačka koštat bakalářům , jako ostraha v koncentráku a když přijedou z červen. kžíže, tak ona říká a oni jsou tu ti židi a cikáni rádi a těší se do práce a do plynu

4 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE