Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

modrá sardinka

25. 8. 2012 18:18
dnes hrůza, zítra slabota

Možná je to jen o tom, že pokud neuděláte nějakou sprosťárnu neo sviňárnu, v záplavě zpráv a informací nemáte šanci. Proto jsou "celebrity" "náhodn" foceny nahé nebo aspoň s vystrčenou bradavkou. Začínám se bát, co nás ještě čeká. S lidským tělem,hlavně po požití drog se dají ještě dělat kousky :-/

0 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

25. 8. 2012 18:26
Re: dnes hrůza, zítra slabota

ano v záplavě zpráv plných mrtvol, násilí, podvodů a korupce zaručeně vždycky nejvíce pobouří nahá ženská prsa ;-)

4 0
možnosti
AN

ort

25. 8. 2012 17:49
Musím

se smát, jak tady někteří neobyčejní volají po svobodném vyjádření svého názoru na politiky i za cenu porušení zákona, to je zajímavé, že když svůj politický názor vyjádřil R.Smetana na naše politiky, tím, že jim počmáral plakáty , tak ho většina neobyčejných označovala za vandala, blázna apod., a najednou jsou vandalky a výtržnice porušující zákon hrdinky.

15 0
možnosti
NZZV

nejmenovaný zdroj z vlády

25. 8. 2012 17:55
Re: Musím

kdyz je nekdo s nami je bojovnik za svobodu, stejnej s jinym nazorem je terorista. Kdyz jeste neni jasne s kym bude jde o prislusnika guerilly.

Diky zapadnim novinarum vim ze ODS je pravicova strana, ze ziti na dluh je zarukou prosperity, lhani neni lhani ale "politicka obratnost" a sprosta kradez je v nekterych pripadech pouhe odklaneni nebo tunelovani;-DRv

trest za tykadla je spravnej protoze chrani demokracii, vandalismus v Rusku je spravnej protoze by se mohl stat zakladem demokracie ;-D

8 0
možnosti
T

Tulák123

25. 8. 2012 17:27
A teď tu o karkulce

a jak jí Putin zachránil před vlkem

8 0
možnosti
AN

ort

25. 8. 2012 17:22
Karma

R^R^

2 0
možnosti
F

firer.diskuze

25. 8. 2012 17:12
Díky paní Petrová,

supr napsáno!

8 0
možnosti
S

Supersocka

25. 8. 2012 16:54
V Rusku demokracie nebyla a stále není

Jen holky (pardon, matky) už nejdou na Sibiř, ale mají trojku natvrdo. No nějaký trest by to asi chtělo, třeba i finanční, ale aby bylo trestáno vězením odmítání Putina a proticírkevní výpady, to je silně nedemokratické a Putin by měl s Lukašenkem chodit na vodku.

Paní autorka je asi dotčený náboženský fanatik a mele nesmysly. Možná by holky (pardon, matky) u nás nějakou podmínku dostaly, ale ve vězení by prakticky jistě nebyly, natož za desetinu svých "hříchů".

7 0
možnosti
VK

-palič-

25. 8. 2012 17:03
Re: V Rusku demokracie nebyla a stále není

Paní autorka si dovolila vystoupit s vlastním názorem, což ji jenom ctí. I kdyby se mýlila, což ovšem z jejího článku nevyplývá, dovolila si prostě využít práva na svobodu slova. Je jen příznačné, nakolik se ten komunismus zažral do hlav, že je za svůj názor okamžitě dehonestována jako náboženský fanatik, komunistka atd. Takhle ji označují ti, kteří jsou fanatici a ve své podstatě vlastně komunisté. Lidé, nesnášející nesouhlasný názor.

7 0
možnosti
P

plavcik23

25. 8. 2012 16:27
a ted prijde

rozhorceny dopis kolektivu dojicek statniho statku Chvojkovice-Brod.

Velkorusky imperialismus si rozvracet nedame!

Miru zdar!

P.S. Verite vsemu co vysila RT.com? Zkusila jste nekdy alespon strcit do auta s policajtem uvnitr?

4 0
možnosti
VO

progam

25. 8. 2012 16:33
Re: a ted prijde

Tak víte co - ono je hrozně těžké nepodlehnout propagandě - nelíbí se vám "západní propaganda", protože málem adoruje tři punkerky (mě se teda nezdá, že by je nějak oslavovali, ale autorce asi ano) - no a tak si jdete ověřit "fakta" k ruským zdrojům a ejhle - narazíte na opačně pólovanou propagandu.

... a včil babo raď :-)

1 0
možnosti
ZV

žluto

25. 8. 2012 16:18
KONEČNĚ!!!!!!!!!!

Konečně někdo napsal,jak se věci mají!Pár holčiček  vleze do kostela,souloží tam na oltáři o sto šest,jedna z nich v pokročilém stádiu těhotenství,k tomu zašviholí cosi o Putinovi a světe div se,společnosti se to nelíbí.A naši "demokraté" křičí o konci demokracie v Rusku v čele ministrem zahraničí!Jak se píše zcela správně,kdyby si dovolili desetinu z toho v USA,tak už by seděli!Tato "kauza" ukazuje:kde je ta hranice mezi ostnatými dráty na hranicích a "šengenem",kde je mezi těmito holčičkami a několika střelnými útoky v USA?Musíme si uvědomit,že demokracie neznamená,že si mohu dělat co se mi zlíbí.Dodržovat zákony se musí všude.Dobře to paní Petrová napsala,ať si myslí kdo chce co chce!!!!!!!

6 0
možnosti
VO

progam

25. 8. 2012 16:23
Re: KONEČNĚ!!!!!!!!!!

... až na to, že nesouložily na oltáři - bo tam byly tři holky a bez chlapů. Ony jenom "zpívali" vulgární "písničku". A za to byly nepodmíněně odsouzeny, což se mi zdá velice tvrdé.

Jinak chápu, že by se každému líbílo, že nesouhlas se musí projevovat pěkně v souladu se zákonem a tak, aby se to všem zamlouvalo - ovšem co by to byl za protest proti společnosti, kdyby byl přísně podle zákonů této společnosti?

6 0
možnosti
C=PV

centrista = politicky vyléčený

25. 8. 2012 16:18
To mi připomíná umírněného kumunistu za totáče.

Ti také říkavali,já jsem jako pro tu svobodu slova,ale hele,ty Plastici to už je za hranou,vždyť je to vulgární,urážlivé a nechutné takové máničky.Jinak v Rusku jsou vražděni novináři a lidskoprávni aktivisté,to vše za tichého souhlasu nebo přímého zainteresování bezpečnostních služeb,opozice je kriminalizována a jakýkoliv protivládní protest rozprášen,média jsou cenzurována a nad tím vším drží ochranou ruku agent KGB oslavovaný pravoslavnou církví.Ale nejhorší je parta mladých lidí,kteří se snaží (ano ikdyž často za hranou) vytrhnout ruskou veřejnost z letargie a jejichž nejhorším zločinem je,že mají rádi punk a nemají Putina a Kirilla.Chrám Krista spasitele byl už dávno znesvědcen motlitbou na podporu Putina,kdy bylo plivnuto do tváře všem slušným lidem i obětem KGB či současné ruské mafie a ne vystoupením Bohoridičko, vyžen Putina.Každý věřící by se měl navíc zamyslet nad učením Ježíše Krista o odpuštení,milosrdenství a lásce, než bude tleskat kriminalizaci holek a matek od dětí.

11 0
možnosti
VK

-palič-

25. 8. 2012 16:45
Re: To mi připomíná umírněného kumunistu za totáče.

Pořád Vám jaksi uniká, že to nebyly tři obyčejné naivní holky, které čistě z politických důvodů kritizovaly režim, církev, Putina, ale holky, které by i tady za jejich výtržnosti rychle zavřeli, dokonce mnohem dřív, než v tom Rusku. Kdyby v USA převrátily auto s policajtem, asi by se do šatlavy ani nedostaly, byly by zastřeleny na místě.

A s tím KGB dejte už proboha pokoj, Putin nese zodpovědnost za chod velkého státu a určitě má zcela jiné starosti, než jen pronásledování oponentů ve stylu KGB.

4 0
možnosti
VO

progam

25. 8. 2012 16:17
Já teda nevím

Odnikud nejsem masírován tím, že by Pussy Riot byly bojovnicemi za lidská práva. Ani nevím o tom, že by byly takhle prezentovány médii.

Myslím, že to odsuzování výsledku procesu má vyjadřovat, že za takovou výtržnost dostali příliš trvdý trest. Podud je to tak (a já myslím, že je), že za svoje předešlé výtržnosti tak tvrdý trest nedostaly, tak proč zrovna, když posílají Putina do pr... to schytají? To je otázka, kterou média podle mě propírají.

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE