Diskuse

Vrtěti Pussy Riot... Kdy skončí tahleta komedie?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čamrda Píková hopkající VeVeřice

14. 9. 2012 10:18
Re: az tady tento nebude lhat, jak pry skromne zije

článek je sice o úchzlných Pussystkách, ale  já Vaše výčitky chápu , je smutné že Vám Američané zabili bratra Indiána a Rusové strýčka Adolfa, ale opravdu Putin s jejiich úchylností  s nimi opravdu nemá nic společného

0 0
možnosti

Jan Borovička

29. 8. 2012 12:39
Útočit na náboženství

se nesmí a je to špatné? Proč????? 8-o

0 0
možnosti

blueheart

29. 8. 2012 12:25
Jsou to dámy!

tak o nich mluvili naši církevní hodnostáři v novinových úvahách, co jako tyhle pusinky a církev. :-)). Beru je jako pankačky, provokatérky, bojují si svou válku...je to cesta. Držím jim palce, ale nedělal bych z nich neviňátka. Svoji roli upozorňovat mají. Odvahu taky. Tihle provokatéři jsou zrcadla svých režimů, stejně třeba jako Assange a disidenti po celém světě.

1 0
možnosti

Hodný člověk

27. 8. 2012 8:51
Tak končí tahle komédie,

zlo prohrálo a dobro žije... To si řekneme, až všechny tři ruské zbožné mučednice dostanou dobře placenou práci někde u Evropské komise. Možná je zaměstná i pan kníže Schwarzenberg, bude-li mu přáno dožít se konce jejich drakonických trestů. Pevně v každém případě doufám, že MF Dnes a další demokratická média budou o osudech našich tří hrdinek denně informovat, aby nám snad nějaká důležitá událost neunikla. V

4 0
možnosti

Astaroth

27. 8. 2012 14:08
Re: Tak končí tahle komédie,

A slusni lide a sedrene kone potahnou svou nudnou karu dal ;-DR^ No kdo chce kam, ze.

1 0
možnosti

Astaroth

26. 8. 2012 18:43
Jezis

Co si myslite, ze by asi Jezis Kristus, jemuz ten kostel je zasveceny asi na jejich akci rekl a jak by reagoval na vysi trestu, jez ti, kteri se jim zastituji pronesli a obhajuji jej?

1 0
možnosti

vivekananda

26. 8. 2012 22:37
Re: Jezis

vypráskal by je z chrámu jako onehdá penězoměnce.

Možná by z nich také vyhnal démony, nebo by jim řekl něco jako : "Co vychází z člověka, to ho znesvěcuje. Z nitra totiž, z lidského srdce, vycházejí zlé myšlenky, smilství, loupeže, vraždy, cizoložství, chamtivost, nadutost, opovážlivost a punk. Všechno toto zlé vychází z nitra a znesvěcuje člověka." 

Ale rozhodně by je nenechál znesvěcovat příbytek Páně.

5 0
možnosti

tahir

26. 8. 2012 9:09
jen důkaz lží a propagandy

Celý případ této ruské skupiny a jejího údajného šikanování ze strany státu je jesprostá propaganda která je desetkrát horší ne za komunistů. Všimněte si jak dovede náš zaprodaný tisk oblbovat hlavy hlavně mladým a přitom pouští ven články které jsou úrovní úplně směšné a plné chyb.Hlavně ale že mají bombastické názvy. Kde a co studovali naši novináři  bylo dobré vědět-asi chodí do škol úrovně plzeňských práv,nebo ještě lépe si vzdělání na soukromých školách kupují jinak si to nedovedu vysvětlit.

4 0
možnosti

sme_duro

26. 8. 2012 8:44
neuspesne pussinky

dodam k tomu, ze predtym tie pussinky urobili to iste v onim kostole a nemali ziadnu medialnu odozvu, tak to zopakovali v hlavnom chrame pravoslavia. To len tak na okraj pre obhajcov...

1 0
možnosti

svondr

26. 8. 2012 8:56
Re: neuspesne pussinky

A? Sex Pistols zpívali o královně a jejím fašistickém režimu na mnoha koncertech - a také přímo při oslavách 25 let panování. A dva roky nedostali. Ani rok. Ani týden;-)

3 0
možnosti

martiXZ

26. 8. 2012 8:17
Pokrytectví

Před několika dny proběhlo tiskem, že v USA dostala nějaká učitelka na VŠ 5 let za sex se svými žáky...a přitom prý byli plnoletí ...přes 18 let...USA jsou extrémně křes'tanské...pravice (republikáni)- reagan a bush se modlili před zasedáním vlády, stále mluvili o Bohu; dokonce i "levice" Obama se profluje jako věřící; v současné době aféra s republikánem, který tvrdil, že znásilněná nemůže otěhotnět; tam je zákaz potratů velké téma

1 0
možnosti

Gmurr

26. 8. 2012 18:22
Re: Pokrytectví

vy to nepochopite. To je pripad sexulanihoi zneuziti jineho cloveka.

Ja vam to vysvetlim, jo? Kdyz je zakaz piti alkoholu do 18 let tak to proste plati do tech 18 a mladezi se nesmi nalit. Nesmi, jinak nasleduje trest. Stat tim chrani deti a mladez pred alkoholem,, coz je spravne ne? Zakaz plati i kdyz o ten alkohol bude na kolenou prosit i nekdo komu bude za mesic 18 let.

V Texasu JE zakazan sex mezi uciteli a zaky. Tam i pres 18 let u nas v Ceske republice do 18 let.

2 0
možnosti