Diskuse

Tibet Nečasovou optikou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chardoney

16. 9. 2012 9:33
demokracie a ekonomika

Jestli by při rozhovorech s Cinou šlo pouze o vzajemnou ekomnomickou podporu a obchod pak jak řiká Nečas je vpodstatě zbytečné zatahovat do toho politiku protože pro politiku Ciny je to choloustivé tema tak že vyhnout se takové diskusy by mělo svuj smysl když chceme s Cinou dělat obchod.

Na druhou stranu pokud by jsme v rámci obchodování s Cinou měly podporovat a tím pádem i uznat politiku a ideologii komunismu uplatnovanou vučí Tibetu pak by to bylo špatné řešení, nejen s ohledem na veřejné mínění světa ale i s ohledem na naši minulost.

Bohužel kdo jiný než my je tak navyklý na to žít pod nečí nadvládou..:-(

3 0
možnosti

baranka

16. 9. 2012 8:45
Je dobře, že v otázce Tibetu jste na jedné lodi s V. Havlem

Škoda, že to pro Vás byl jen prominentní alkoholik

1 0
možnosti

kaktusak

16. 9. 2012 11:57
Re: Je dobře, že v otázce Tibetu jste na jedné lodi s V. Havlem

Možná v příštím blogu navrhne bombardování Číny, samozřejmě jen humanitární.

0 0
možnosti

bohacovajarca

16. 9. 2012 7:33
Nečas

se nikdy neměl stát premiérem naší země, tento člověk je omyl na tomto postu (podobně jako byl Standa Gross). Nečas je taková šedá myš, která byla roky schovaná, nikdo o ní pořádně nevěděl, před rokem 1989 to byl poctivý svazák, k poctivé práci (question je jak poctivé) přičichl pouze pár let v Tesle Rožnov, jinak se celý svůj produktivní život "živí" politikou, takže je komické, když má řídit stát, řídit hospodářství, když v praktickém životě neřídil ani malou firmu!! A tenhle "politik" si dovolí brát si do úst Dalajlámu, resp. hnutí, které podporuje boj Tibeťanů proti útlaku, proti okupaci.....tahle šedá politická myš, která je shodou pro republiku nešťastných náhod předsedou vlády této země!!! On mluví o poškozování zájmů exportu ČR a přitom každý den jejich hloupé vlády nás stojí desítky, stovky milionů na ztracených příjmech SR kvůli špatné daňové politice, nyní kvůli prohibici (jež zavedli až poté, kdy má problém první PRAŽÁK!). NEBERTE NEČASE VÁŽNĚ, je to komik a jeho svět!!!

1 0
možnosti

bohacovajarca

16. 9. 2012 7:36
Re: Nečas

A ještě doplnění, pozorně vnímejte ty manipulace ze strany většiny médií, mají zadání psát polopravdy a lži o levici, hlavně o ČSSD, aby jejich strany u násl. voleb absolutně nevyhořeli, což je s takovouto politikou jejich nejv.představitelů oprávněně očekávatelné! Lidé, skutečně bděte! Manipulace a deformace informací je cílená záležitost ODS a TOP09! Osobně nepodporuji ČSSD, ale nechci manipulaci, polopravdy a lži vydávané za skutečnost!

1 0
možnosti

petrajana

16. 9. 2012 7:13
Kde jste přišla na milión obětí ?

1 0
možnosti

kaktusak

16. 9. 2012 1:49
Tibet je součástí Číny už od roku 1740.

Čína má tedy na Tibet větší nárok, než USA, Kanada nebo Austrálie na svá území.

Tibeťané mají autonomii, nejenom kulturní ale plnou, dalajláma podle svých vlastních slov neusiluje o odtržení Tibetu od Číny, protože by to bylo pro Tibet nevýhodné.

Dalajlámistům nejde o žádnou svobodu, chtějí jen u ovčanů poškodit obraz Číny. Nezajímá je přitom, že různě po světě jsou skutečně porušována lidská práva.

2 0
možnosti

ducks_quack

16. 9. 2012 4:51
Čínské vojenské posádky tam byly dávno před 1740

Měly za úkol střežit obchodní stezky před lupiči. Tibeťani rtozhodně nikdy nebyli takoví mírumilovní, jak se je snaží líčit současní "dalajlámisté".

2 0
možnosti

uumaa

16. 9. 2012 0:06
Karma

Tentokrát jste mne příjemně překvapila. R^

4 0
možnosti