Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

Beham Bosky

29. 9. 2012 18:04
Tak jste si ulevila, a co dál?

Remcat může každý.

5 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

29. 9. 2012 16:48
Tady lze jenom a jenom souhlasit

blogerka evidentně pamatuje tu dobu, srovnává ji s dnešní realitou a nemá na očích šátek ani rudý ani modrý ani jiný.

Ač ekonomicky dneska úspěšný, tzv. za vodou, musím konstatovat že doba je to dneska vskutku neveselá,  z té politiky  je člověk dneska daleko víc deprivovaný než tomu bylo za dob normalizace, rozhodně bylo méně traumatitující poslouchat Husáka při novoročním projevu než megahochštpalera Kalouska při jeho demagogii a lhaní nebo tu loutku na provázku někoho tajemného Nečase když lže stejně jako Kalousek. Volby to je to stejné co bývalo, volební akt, kde karty jsou rozdané dopředu, kdo má peníze aby vystavil tu svou ošklivou mordu na bildbordu s nějakým hloupým heslem, tak jedině ten může zasednout v parlamentu.  

Jenom tak osobní příklad celá desetiletí jsem četl MF Dnes i za Husákovi normalizace, dnes po těch rudoprávnických normalizačních kampaních co tam prováděli na vybrané subjekty hlavně loni tenhle plátek nečtu ani když to leží doma v kuchyni na stole.

3 0
možnosti
PK

pavel kula

29. 9. 2012 19:22
Re: Tady lze jenom a jenom souhlasit

Sedřený co ?

2 0
možnosti
8

837

29. 9. 2012 16:10
Toto je velmi trefné

"Máme si totiž ZAPAMATOVAT, že tenkrát bylo špatně, a dobře je dnes. Máme se to NAUČIT NAZPAMĚT, protože vidět to tu není"

  

Smutné je kolik je u nás opožděných komunistobijců kteří chodili jásat do prvomájových průvodů, lezli do KSČ aby měli nemravné výhody před ostatními a dneska "hrdinně" bijí bolševiky a tvrdí že fronty na banány že to bylo horší zlo než nezaměstnanost ve věku 50 let a více nebo exekutor v bytě který se domnívá že v našem bytě by se mohl nacházet majetek nějakého dlužníka. 

Tohle s těma loupícíma exekutorama, to bych řekl že proti těmhle byla StB relativně slušná instituce.  :-/

3 0
možnosti
8

837

29. 9. 2012 15:39
Absolutní souhlas až na toho VK

Pravda byl to on kdo tady spustil ten mafiánský zlodějský "kapitalismus" ale jako president dělá už dlouhá léta rozumnou politiku, burcuje proti novému dirigování alá Kreml z Bruselu, eurozeleným ideologiím, teď dělá problémy Kalouskovi s Nečasem s tím dalším tunelem na důchodový systém atd..

Globální oteplování je jen záminka eurozelených extremistů jak nás buzerovat a manipulovat k nějakým šílenostem alá fotovoltaika, což nás bude stát už v tomhle stavu 40 mld ročně po dobu dalších 20 let.

1 0
možnosti
PK

pavel kula

29. 9. 2012 12:02
Neděláte nic jiného,

než že sprostě lžete.

7 0
možnosti
JP

Pouštní ještěrka

29. 9. 2012 15:03
Re: Neděláte nic jiného,

Vy jste ten placenej? Tak se snažte víc. Odbýváte to.;-D

1 0
možnosti
VH

Stará kára

29. 9. 2012 9:57
Demonstrovat se občané bojí?

Jak můžete tak debilně lhát??  Poznala jste, jak dopadli demonstranti pod rukama socialistické VB a Lidových milicí?  Pokud ano, lžete superodporně. Pokud ne, lžete z hlouposti. Demonstranti zcela pokojní byli biti jako žito, byli na ně štváni psi. Byli zavíráni a zbavováni práce jen za účast (a mnozí jen za náhodnou přítomnost na místě).  Čeho že se bojí současní demonstranti? Můžete popsat? (Možná svolavatelů.)

 Hledí na vás nezúčastněné tváře v obchodě, na úřadě, u lékaře?  No - a čí jsou ty nezúčastněné tváře - přeci naše. Obyčejných lidí, nás (vás).  To nejsou tváře politiků.  Stejně nezúčastněné tváře pamatuji i z doby před 25, 50 či 60 lety.  Takže na co si stěžujete?

  Že nevěříte novinám? Prosím.  Ovšem Rudému Právu, Mladé frontě či tribuně věřil jen blb.  Víte, v čem je rozdíl? Že si klidně můžete vydávat noviny svoje. Prakticky s jakýmkoliv obsahem. Jedno, zda je vydáte s nákladem 10 ks, 100 ks, či 100.000 ks. Prostě můžete. Stejně, jako si můžete žvanit co chcete na netu.

8 0
možnosti
JV

Žadatel

29. 9. 2012 11:52
Re: Demonstrovat se občané bojí?

Za komunistů se nesměla žvanit pravda. Dnes se žvanit může, ale není to nic platné. Výsledek je tedy stejný.

3 0
možnosti
MP

Martin V2

29. 9. 2012 7:54
Skvělé!

Takže doporučujete volit KSČM, protože teď tam jsou jen užasní lidičkové, když ti šmějdi co páchali zlo odešli do jiných stran?;-D

4 0
možnosti
JP

Pouštní ještěrka

29. 9. 2012 15:08
Re: Skvělé!

To je vaše dedukce. Volte si, koho chcete, třeba turkotatara. ;-D

0 0
možnosti
JL

uumaa

29. 9. 2012 0:58
Autorko

RvRv

5 0
možnosti
JP

joserpor

29. 9. 2012 0:05
V každém režimu je vládnoucí vrstva

v každém režimu se vádnoucí vrstva sestává z lidí, kteří se vyznačují touhou  po moci, ideologie v tom nehraje téměř žádnou roli.

Vládnoucí vrstva reálného socialismu si svoje postavení zorganizovala lépe než dnešní vládci. Socialismus prohlásila za nadstavbovou (čti božskou) ideologii a kdo by byl proti stranickým funkcionářům od předsedů závodních organizací, přes okresní, krajské a vládní orgány, dopustil by se znevažování socialismu. Tím se straničtí funkcionáři oddělili od lidu a lidu se tak mohli jevit jako zářivá vedoucí třída, stejně jak to praktikovali faraoni v Egyptě, nebo šlechta ve středověku. Ne nadarmo se říkalo stranická šlechta. A aby se planě netlachalo, stranické funkcionáře pevně a nekompromisně chránila  STB, SNB, Lidové milice a vojsko.

Vážená spisovatelko, kdybyste si dovolila kritizovat stranické představitele, tak jak to děláte v tomto článku, za dvě hodiny po uveřejnění byste zahučela za vězeňské dveře a vrátila byste se převychovaná za několik let

4 0
možnosti
JP

joserpor

29. 9. 2012 0:22
Re: V každém režimu je vládnoucí vrstva - pokračování

Dnešní vládce bohužel nechrání nic, dokonce ani jejich morální bezúhonost. Ovšem póvl nechce aby mu vladli normální lidi. Póvl chce zářivou vedoucí třídu složenou z dokonalých lidí, kteří nechodí na záchod, nemají rodinné problémy a když umírají tak ne na rakovinu prostaty, ale v hrdinském boji. Póvl, když mu vládnou normální lidé, si uvědomí svojí méněcennost a aby se jí zbavil transformuje ji  na někoho o kom si myslí, že je ještě větší darebák (a noviny, televize ho o tom přesvědčují, aby měly co největší náklad) a odnáší to státní představitelé.

Ne, že by ti lidé ve vládě nedělali chyby, za to se musí kritizovat, ale ty výlevy nenávisti, co se zde objevují, to fakt není normální, to je na psychiatra.

Nehledě nato. že se na rozdíl od minila  máme podstatně lépe, ale lidi prostě žijí v pokřivené, lživé  virtuální realitě.

4 0
možnosti
P

piranha

28. 9. 2012 23:48
dámo

Určitě nejste mimo;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE