Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma. Dnes platí, kdo je proti Zemanovi, je proti demokracii...Nevím co lidé od Zemana čekají, včera jsem tu četl názor jedné z jaho fanynek " Zeman vrátí z Číny do Evropy a tím i do Čech zpátky výrobu a sníží tím nezaměstnanost". Pokud napíšu, že je to hloupost jsem proti Zemanovi a moudrému národu, který ho zvolil...

5 0
možnosti
FK

"Jeho smyšlená agitka o Benešových dekretech zabrala" !!! Ženská, že se nestydíte dávat tak okatě najevo, jak jste...

1 5
možnosti
Foto

Madam nedomníváte se, že tímto vyjádřením urážíte právě VY ty ženy? Cituji: "pan Zeman lhal jako když tiskne, byl vulgární a mimochodem též urazil ženy (svou odpornou a slizskou teorií znásilňování, za což se dodnes neomluvil - ach, milí zemanovci, je to tak vtipné, že? Jen trošku na blití)."

Dle mého by měli mít ženy jiný slovník, pak to jsou opravdu ženy.;-DRv

2 11
možnosti
Foto

J36a68n 55B13a18š61e

6. 2. 2013 6:17

Omlouvám se, četl jsem jenom červeně zdůrazněné, ale mám za to, že to bylo asi důležité, když to bylo červené...

Sklonil jsem hlavu níž a povzdechnul si: ano, škoda, že nejde dát záporná karma. Jestli tohle je zlato, tak už zřejmě asi opravdu špatně vidím ;-(.

3 2
možnosti
PO

I když mám často jiné názory,dnes Vám dávám karmu. Demokracie není stálý, neměnný stav. Demokracie je jako rozbouřené moře, na rozdíl od totality, která je jako nehybný, bažinatý rybník. Pokud všichni jen pokaždé skloní hlavy a přijmou věci tak jak za ně rozhodnou jiní, popřeme nejen demokracii, popřeme tím i evoluci. R^

Kateřina Zemanová se stala novou celebritou, a má už teď výhody, které nemají ani děti amerických prezidentů (škola, limuzína pro kamarády)... Ne nadarmo se říká = můžeš vytáhnout holku ze slámy, ale ne slámu z holky...

7 3
možnosti
MC

Ano svoboda je stále rébusem, přestože je všem známo, že je napravo. Tuto pravdu samozřejmě ví i ti nalevo, a proto Vám demokratickou cestou nastaví regulační zákony, které vás dostanou do roviny. S touto většinou  altrchuisticky naladěných lenochů vedených odpadlými politickými intelektuály bohužel jednotlivecbude vždy dýchat. Tohoto materiálu má nejen Česko, EU,USA, ale i celý svět dostatek. Proto jak si kdo ustele, tak si lehne. Pojďme si ustlat napravo a ztišme konečně choutky strukturám, které nám do mysli diktují smog postdemokratické chudoby.

0 4
možnosti
MZ

Jirousku, nekdo se dotknul vaseho boha?

8 3
možnosti
JP

Volil jsem K. Schwarzenberga, M. Zemana jsem považoval za nevolitelného kandidáta. Nicméně zvítězil o 10 %, což je dost vysoké číslo a myslím, že hlavní roli při jeho vítězství hrála skutečnost, že ho chtěla za prezidenta většina, a to zejména těch, kteří trpí blbou náladou, domnívají se, že se jim vede špatně, dokonce hůř než kdy jindy. K tomu jim nedopomohly ani lži a pomluvy z úst M. Zemana, to je postoj k člověku, který je ochoten mluvit tak, jak oni chtějí slyšet. Takže většina rozhodla, sice blbě, ale nezbývá než to akceptovat. Nemám nic proti kritice těch podpásovek, ale v demokracii rozhoduje většina. Ale potvrdilo se, že přímá volba prezidenta byla špatnou volbou a stejně tak bylo nutné to přijmout, i když parlament o tom rozhodl stejně blbě jako většina voličů ve volbě prezidenta.

3 2
možnosti
JL

Hm...kritika z ultra levé strany. Zajímavé.;-D

10 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZB

Kolem Zemana jsou jistě samí čestní lidé, tam jste ty exkomunisty neviděl, nebo jste je nechtěl vidět?

3 0
možnosti
JB

Lidé chtěli volit sami, protože od poslanců se jim to nelíbilo. A teď mnozí, jako blogerka, skuhrají, že to nebylo podle jejich představ a přání. Jak malé děti na pískovišti. Vyhrát K. S. bylo by to podobné.

10 4
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE