Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

25. 10. 2009 2:19
pěkný článek Jano-

:-) je to opravdu tak jak píšete a když se nad tím zamyslíte více, tak je to na blití. Vládne nám skutečně mafiánský spolek. Na co  jsou svobodné volby, když si tam strany prosadí stejně svoje lidi. Jediným cílem je - rychle  pomoci sobě  a svým kamarádům k majetku.

      Ale jak z toho?

0 0
možnosti
SH

Sir Humphrey

25. 10. 2009 2:31
Re: pěkný článek Jano-

nechat se zvolit?

0 0
možnosti
W

wiki5.5

25. 10. 2009 1:44
vase blaboly jsou vzdycky

neuveritelne. Ona vladne sice "mensina", ale tu si zatim jeste svobodne volite. Ze nechapete vubec o co jde to ovsem nezmeni skutecnost

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

25. 10. 2009 2:04
Re: vase blaboly jsou vzdycky

zato ty to chapes ze vsech nejvic, ze wiki? prihlasil jsem te do souteze k novemu ceskemu filmu - Zoufalci. mas sanci konecne prorazit, starousi. ;-D

0 0
možnosti
H

hnupobijce

25. 10. 2009 1:38
Popsala

jste to hezky ... jenom bych dodal ze jakakoliv intenzita premysleni a logickych uvah dusi nenahradi ... duse to jsou city,pocity nezalozene na logickych uvahach .obavam se ze p.prezident ma celkem problem ... mel by  si priznat pravdu a prestat se uz konecne omlouvat,zvedat si umele sebevedomi ... Clovek je citliva bytost,ma dusi a ten jenz si to ze strachu nechce pripustit pak zel utika do smyslenych svetu jako p.prezident.P.prezident je uz hodne dlouho mimo realitu, nevi co je to lidska spolecnost a jak funguje,pocity,svoji dusi se snazi nahradit zvysenym premyslenim ... to ale opravdu nefunguje.

0 0
možnosti
MP

admiral666

25. 10. 2009 1:10
no...

Tak ono by se toho dalo vyvracet vic, ale staci jedna vec:

kdyby byl Klaus tak mocichtivy a videl by, jako "enviromentaliste" uchvacuji moc, co by mu branilo se s jeho argumentacnimi schopnostmi se k nim pridat a vezt se na vlne moci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE