Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

jiruna

3. 9. 2011 0:01
Děvenko

když je to tak jednoduché a výnosné, proč nejdeš do politiky ty? A ještě bys dodala recept na zaručenš lepší budoucnost.

0 0
možnosti

dva mraky

3. 9. 2011 7:19
Re: Děvenko

To jsi trochmu mimo,Devenka nas vyzyva abychom nerezignovali a zajimali se o politicke deni. A tvrdi ze poslanci nedelaji svou praci dobre.

0 0
možnosti
R

rudaz

2. 9. 2011 23:06
Změna

Pokud chceme změnu závadného stavu, nejlepším řešením je dát jim všem výpověď. Jak? Zajímat se již nyní o NEparlamentní strany a né to nechat dva dny před volbami. Již nyní napsat některým, prostě si je otestovat. Např. Svobodní, Občané. cz či http://www.suverenita.info a další.

Změnu neprovedeme psaním neschopným/všehoschopných současným poslancům. Změnu musíme provést každý u sebe a dát hlas jen NEparlamentním stranám. Tíí současní budou zděšeni změnou.

Bude líp.R^V

2 0
možnosti
MN

CrayXLP

3. 9. 2011 2:29
JSTE NAIVKA!!

ano.. ta úvaha je naprosto KOREKTNI, za předpokladu, že vám někdy "za humny" se krčí tzv. "7 statečných a hlavně - POCESTNYCH", kteří se nenechají uplatit, ovlivnit atd..

vy tady naprosto NEKOREKTNE OSOCUJETE desítky tisíc voličů, kteří v posledních volbách dali hlas VV!! Já jsem jim hlas nedal, u mně to vyhráli "svobodní".. ale ti lidé SE POKUSILI!! ten nechutný stav nějak změnit !!

je to snad jejich vina, že VV se ukázali jako naprosto neschopný PASKVIL, který se nezdráhá dnem i nocí někoho vydírat??!! určitě ne!! oni to nevěděli! - i ty jejich úžasné sliby, jak jsou per-click volbou stranou.. se jim už nehodí do krámu, tak už to není závazené ale max. "doporučující" = nezávazné"

Veverky bohužel NAPROSTO A BEZ VYJIMKY NATOLIK ZDEVASTOVALI myšlení a smýšlení obyč. voličů po NOVE STRANE, že už ZADNE DALSI nebudou věřít! At už jdou konečne kčertu! tahle vláda neřeší nic jiného, než jejich "nároky" - místo naší EKONOMIKy a jak ji povzbudit!

0 0
možnosti

dva mraky

2. 9. 2011 22:51
stavka poslancu

Zajimalo by me jak by se projevila takova neomezena stavka tohoto sboru. Zle jazyky tvrdi a ja s nima tvrdi ze nejdriv by se rok nic nepoznalo a pak by prace zacala jit lepe od ruky.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

3. 9. 2011 13:58
Re: stavka poslancu

;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE