Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

sunka007

25. 8. 2012 21:29
demagogie

Clanek je pekna demagogie, typicke stalinisticke mysleni typu - tvuj otec byl kulak takze automaticky jsi i ty nepritel lidu. To ze se holky z Pussy Riot znaji s lidmi z Vojny je povazovano za vinu a pritezujici okolnost. Sakra co je na tom divneho ze ma nekdo v 18 letech dite, ze je treba to zminovat? Autorka byla panna do 30 let takze kazdy kdo ma dite pred 35 rokem je podivim ci co?

Vystoupeni holek v kostele byl prestupek, nikoliv trestny cin, takze na miste je pokuta ci verejne prace, nikoliv dva roky vezeni. Pokud cirkevni hodnostari tlaci vericim do hlavy koho volit, neni to ferove. Zde cirkem zneuzila sve postaveni a je dobre ze se proti tomu nekdo ozval. V cem vystoupeni Pussy Riot bylo proto vericim autorka neuvadi, asi uz byla unavana cucatim si argumentu z prstu.

12 0
možnosti
JS

sme_duro

26. 8. 2012 8:39
Re: demagogie

Preco by predstavitelia cirkvi nemohli veriacim hovorit koho maju (resp. koho nemaju) volit? S tymto argumentom sa stretavam casto aledost presne ho nechapem. Mozem ja hovorit Vam koho mate volit? Mozem, je sloboda. Ci to budete akceptovat je druha vec ale hovorit vam to mozem. S cim presne mate problem v pripade cirkvi? Preco by malo byt zneuzivanie to, ze cirke sa jasne vyjadri k tomu, ze ta a ta strana ma v principe protikrestanske postoje, ta a ta strana ich ma niekolko, ale je to na hrane a ta a ta strana ma prokrestanske postoje. A krestan by mal volit stranu, ktora ma prokrestanske postoje a nemal by volit stranu, ktora ma protikrestanske postoje. Co je na tomto nefer? Alebo Vam to len nevyhovuje? Skuste mi to prosim vysvetlit.

1 0
možnosti
BP

morrigan

25. 8. 2012 21:06
Tak mě ještě napadá,

možná by mohli spolu s Pussy Riot odsoudit i toho vandala, co tuhle v kostele způsobil tu výtržnost - ničil výrobní prostředky , kteří tu dobří občané, poctiví a věřící, mravné opory společnosti, měli umístěny se svolením nejvyšších představitelů církve. Ten se taky furt jen někde poflakoval a vyvolával pohoršení. Prej to byl "údajně" tesař.

0 0
možnosti
BP

morrigan

25. 8. 2012 20:37
Dotaz na autorku blogu:

Napsala jste, že "Jekatěrina Samucevičová je údajně programátorkou ". Máte snad nějaké seriózní informace, že programátorkou není? Jestli nemáte, tak proč to slůvko "údajně" ? Nehodnotím, nakolik máte v jiných věcech pravdu, ale tímto čtenářům podsouváte dojem, že Samucevičová nemá řádné zaměstnání, a ještě o tom lže.

6 0
možnosti
DS

JamesBlond

26. 8. 2012 7:51
Re: Dotaz na autorku blogu:

A mimochodem, proc by musela mit radne zamestnani? Moje zena ho take nema, sama se tak rozhodla.

0 0
možnosti
OL

Ondrouš

25. 8. 2012 20:27
zatracený náboženství...

to  je teda diskuze, za chvíli se tu začne mydlit muslim s křesťanem...ale tak to holt je. Hlavním příznakem jakéhokoli náboženství je netolerance k nositeli odlišného názoru, ať náboženského, nebo ateistického. Proto také nejvíc zla, mrtvých a utrpení v dějinách lidstva přinesla víra - jedno jaká. Ať se věřící v první řadě domluví mezi sebou, kdo z nich má pravdu, protože všichni ji logicky mít nemohou, a ať svou vírou (kterou jim nikdo nebere!) neotravují ty, kdo ji nesdílejí. Přičemž opakuji, že počin Pussy Riot byl blbost, ale trest za jejich happening je zločin. A věřící ať si uvědomí, že jsou jen jednou skupinou lidí, do důsledku vzato nevím, proč by jakákoli církev měla mít větší privilegia, než třeba spolek včelařů.

3 0
možnosti
JS

sme_duro

26. 8. 2012 8:42
Re: zatracený náboženství...

jediny vedec, ktory bol popraveny bol katolik Lavoisier popraveny ateistickou gilotinou...

komunizmus je atesitickou ideologiou a o jeho tolerantnosti sa hadam ani nemusime bavit...

0 0
možnosti
VP

vzdor zrušení účtu nejsem ovcí

25. 8. 2012 20:19
Tak to se divím...

... že už nesedí premiér a Kalousek, když jsme tak civizovaní.

2 0
možnosti
P

plavcik23

25. 8. 2012 20:51
Re: Tak to se divím...

dva tejdny neprselo a ted takovej slejvak

zavrete Kalouska

0 0
možnosti
T

tramp77

25. 8. 2012 19:45
0 0
možnosti
DR

petrolhead

25. 8. 2012 22:31
Re: Pět velkých omylů obhájců Pussy Riot

Autor této slátaniny je samožřejmě devótní křesťan zvučného jména Ignác. Rád by Vám kecal všem do životů, protože věří že panna Marie byla panna a to je správně protože to je správně. A navíc vy bezbožníci nemůžete dokázat že to tak nebylo. Díky bohu ;-D že žiji v nejateističtější zemi světa.

/facepalm

4 0
možnosti
T

tramp77

25. 8. 2012 19:43
zkopírováno z jiného webu

Také jsme se nedověděli nic o historii Pussy Riot, historii vypočítavých provokativních akcí, záměrně vymyšlených tak, aby byly co nejurážlivější. Například uspořádala Pussy Riot nahou orgii s těhotnými ženami ve veřejném muzeu. Nebo si žena sundala kalhotky a masturbovala s mrtvolou kuřete v supermarketu. Při tomto nekrofilně bestiálním aktu měly ty ženy s sebou vlastní děti.

Museum a supermarket byly také natočeny a je to na internetu, pokud o tom někdo pochybuje.

Ty ženy věděly přesně, co v tom kostele dělají a jak to bude přijato. Věděly, že lidé budou hluboce zraněni, šokováni a budou zuřit. Stejně jako věděly, jak budou lidi reagovat na scény ženy, která si rve do vaginy mrtvé kuře v obchodě, kde byly přítomné děti.

více na: http://www.blisty.cz/art/64515.html

5 0
možnosti
DS

JamesBlond

26. 8. 2012 7:56
Re: zkopírováno z jiného webu

Pokud je popisovana aktivita trestna asi za ni meli byt souzeni, ne? Zvlastni ze na lamani chleba doslo az kdyz se otreli o haj.la nejvyssiho. Jestli ono to nebude tim, ze Ruskou statni spravu reseni jakychkoli realnych problemu ktere obcane maji naprosto nezajima protoze ma plne ruce toho aby se udrzela na zidlych a vcas si nakradla. Pak se ozve nejvyssi, zaukoluje a uz to bezi. Hitler, Stalin, Putin je jedna staj. Jen potrebuje trochu casu a nepozornosti zvenku.

1 0
možnosti
DR

petrolhead

25. 8. 2012 18:36
Autorka těžce nechápe a Rusko je pořád totalita

Jak říkal jeden moudrý člověk: Nesouhlasím s nimi, ale budu bojovat za jejich práva.

.

P.S. V muzeu nikdo nesouložil, šlo jenom o nahaté pózování - totéž co dělají modelky za peníze.

5 0
možnosti
NZZV

nejmenovaný zdroj z vlády

25. 8. 2012 18:42
Re: Autorka těžce nechápe a Rusko je pořád totalita

;-D totalita ...R^

demokracie = Bush Senior- Clinton - Bush Junior, kandidatura H.Clinton a jeji flek miistryne zahranici, kandidat 2016 Jeb Bush....Rockefelleri a Kennedyove 75let v kongresu a senatu bez prestavky.....;-D

3 0
možnosti
FV

ajgor

25. 8. 2012 18:33
Ale ze jim to jde od ruky...

...;-DR^

http://plucer.livejournal.com/55710.html

1 0
možnosti
A

Alrafaik

25. 8. 2012 18:32
Asi si půjdu hodit kočkou přes stěnu McDonalds

Samozřejmě plyšovou nepřidá se někdo?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE