Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D55a27v81i30d 57H71o19l89e51c

3. 11. 2012 19:09

Tady jde pouze o prachy a proto se také brání a nechce odejít ze svých funkcí které mu přinášejí peníze. Je nenažraný jak se u nás říká.

1 1
možnosti

Definovat Boha je opravdu nemožné, definovat člověka je poměrně snadné. V tomto případě by se dal použít příměr  z názvu jednoho filmu, cit. " Ještě větší blbec než jsme si mysleli".

Pokuste se paní kolegyně poctivě zavzpomínat na doby Johnových investigativních reportáží. Je to už nějaký pátek. Pokud by většina  z nich byla odvysílaná dnes byla by hodnocena jako blábol. Žádné důkazy, pouze jako úvod poctivá tvář Radka, který národu zděluje za jakých útrap a nebezpečenství se mu podařilo natočit to co předkládá. A pak už jen souhn šikovně sestřihaných záběrů.

Přeji panu Johnovi, aby se mu jeho novodobé reportáže dařily a jsem přesvědčen, že žádné nebezpečí jak popisujete jeho tvůrci nehrozí.

3 1
možnosti

Ať si v klidu píše i jako posranec, promiňte poslanec. Ale jako komerční novinář bude placen od toho kolik a nakolik výrazných článků napíše. A při jeho figurování jako předseda bezpečnostního výboru je sporné, zda některé články psal on, nebo je to výsledek práce bezpečnostních sborů. Vždycky totiž může vynést něco ven a pak tvrdit, že je to výsledek jeho tvrdé investigativní novinařiny. A jelikož je to filuta všemi mastmi mazaný, úplně mu bude stačit, že jako předseda prostě nesvolá oficiální jednání, kde by mohli navrhnout jeho odvolání.

2 1
možnosti

Souhlas, vcelku úsměvný povyk Nečase a dalších o ošklivém propojení politiky a medií které je všude ve světě a odjakživa.

Kdyby tihle měli pravdu tak by se muselo politikům zakázat vystupovat v mediích, dávat rozhovory do tisku, psát knihy.

Řekl bych že to je spíš v osobě Johna co tady tak hrozně vadí, když byl John ministr vnitra tak to byl prý maskot detektivní agentury ABL a hrůzné propojení  ministerstva a "chobotnice" ABL. Když je teď ministrem vnitra přímo majitel jiné detektivní agentury Kubice tak to už je podivně OK.

2 1
možnosti

kdy bude v Česku veta po korupci? Když policie na deset měsíců zavře všechny bojovníky s korupcí. Tak jako Davida. Evidentně podle svých oponentů jsou všechny tyto ctihodné persony do něčeho namočeny. A vzhledem k absenci jakýchkoliv informací o korupci, protože nikoho ani nenapadne,že by měl někoho korumpovat, nebo se nechat korumpovat.

1 0
možnosti

Z otloukacího kašpárka a podvodníčka Johna je najednou zase hrdina...to je dost směšná představa, číst něco od někoho komu nelze věřit ani slovo;-)

4 1
možnosti

Jediní komu člověk může věřit jsou Nečas a Kalousek ;-D;-D;-D

2 2
možnosti
Foto

dnes už je pan John jenom figurka k pousmání. A může si za to sám.

4 1
možnosti
Foto

Radek John udělá za peníze cokoli - stejně jako zbytek zákonodárného sboru. Je úplně jedno, jestli si při tom přivydělá jako ehm novinář, nebo dejme tomu pasák.

6 1
možnosti
Foto

to je možný..ale pokud přitom znepříjemní život aspoň jednomu kmotrovi a politikovi...pak mě to neruší...proti té zlodějské sebrance cíl světí prostředky...v tomhle jsem bez naivních iluzí

5 2
možnosti

Náhodou, v telce ještě ukázali jednotný hlas rozhořčeného lidu (teda vlastně zástupců rozhořčeného lidu), žádající nekompromisně spravedlivé co nejpřísnější potrestání ... eh, co to ... žádající okamžitý odchod zrádce Johna z místa poslance, na které byl legálně zvolen (to neřekli). V podání telky si tohle žádá celý národ, chybí akorát petice pracujících ze závodů a továren (asi nemohli žádnou továrnu najít :-/).

Jinými slovy, v té televizi se už ani nenamáhají zakrýt, že lžou a slouží politikům. Pro vyvážení nechali vystoupit dokonce i Johna, kterého však zkušený Železný nenechal nikdy domluvit, natož snad říci cokoliv smysluplného. Smutné je, že ovce se dívají a buď nechápou, vo co gou, nebo tomu dokonce věří.

5 7
možnosti

P86e63t83r 69L97u61k14e93š

2. 11. 2012 23:07

Prima, ať Radek John píše. Pokud to budou filmové scénáře. Jeho investigativní výlety jsou poněkud ovlivněny blízkostí Víta Bárty. Ani jeden z jmenovaných pánů nemá v politice co pohledávat.

10 2
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE