Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P63e27t74r 72V37l49c58e78k

30. 11. 2012 16:43

Dnes nehrozí diktatura proletariátu, ale diktatura mafiánských lobby, které budou ovládat masy....nakonec, diktaturu energetických gigantů, které v podstatě monopolně dodávají lidem energii již pociťujeme....těch se krize moc netýká, naopak

6 0
možnosti
MM

Energetické giganty ~ neboli příživníci, kteří těží z neznalosti lidí a prodávají jim to, čeho je všude kolem dostatek. Vše kolem nás je tvořeno energií (hmota obsahuje E = m × c^2) uspořádanou podle ideí. Křesťané tvrdili, že Bůh~energie je ve všem spolu s Duchem svatým~vzorcem uspořádání.

Např:: http://cs.wikiversity.org/wiki/EIMK

0 0
možnosti
PV

Pěkný článek psaný s nadsázkou, leč pravdy, smutné pravdy, je v něm mnoho. Třeba ta o tom, jak nám vlastně nezbývá nic jiného než volit komunardy, poněvadž obyčejný člověk se neustále ptá: co pro nás tyhle vlády udělaly po slavném převratu 89? Nic. Jen tunelování, aféry, korupce....Demokracie? Svoboda? Velice prázdné pojmy, poslané na smetiště dějin, když za bílého dne mladíci ubijí důchodce. Co to má společného s demokracií? Mnoho. Protože ona ani neumí vynutit tak prostou věc, jako je pořádek. Nemluvím o ekonomických švindlech a pod.

7 2
možnosti
JD

Co pro vás vlády udělaly?? Tak např. to, že jak vy, autorka, Okamura, tak všichni ostatní pomatenci tu mohou veřejně prezentovat své nehoráznosti, aniž by jim za to hrozil kriminál!!! Dikatura je špatná, ale komunismus je fajn?? A že diktatura je pojmovým znakem komunismu, to autorce nedochází? Nedochází.. A proto o ní můžu napsat, že je hloupá, a mám jistotu, že se nepletu.

4 6
možnosti
JJ

Komunismus je utopie a utopie lidi vždy lákaly. Kriticky uvažující člověk stát založený na člověku bez emocí a bez záporných vlastností nemůže brát vážně. Každému podle jeho zásluh? Kdo ty zásluhy bude měřit? Každému podle jeho potřeb? Nenechte se vysmát!

4 2
možnosti
MR

M77i22c35h90a68l 11R24y95b15a

29. 11. 2012 19:15

Kdo? Strana přece.

0 0
možnosti
JD

Paní Petrová, jeden moudrý muž řekl, že hloupost je něco neochvějného - všechno, co na ni zaútočí také na ní ztroskotá, jiný zase, že je to vlastně dar od Boha, protože činí člověka šťastným. Takže raději nebudu ztrácet čas a popřeji, ať jste s Tomiem neochvějně šťastní a soudružsky kupředu, zpátky ni krok...

5 8
možnosti
PV

P10e23t38r 95V71l37c86e13k

29. 11. 2012 18:31

no a věříte paní Drahotová, že se najde dost lidí, kteří si mohou totéž myslet o vás? ...a možná by ještě přidali nějaké "moudro" o lidské aroganci, povýšenectví a samostředné udělování patentu na vlastní rozum?

6 2
možnosti
PV

P14e71t46r 82V17l26c21e95k

28. 11. 2012 14:55

Je chybou a možná fatální fikcí, že si totalitní strana ovládaná sovětským bolševiky dala do svého názvu "komunistická"....zrovna tak se mohla jmenovat "bolševická" a dnes by Okamurovi nikdo nic nevyčítal.  Je pravda, že komunismus nikdy nikde ne nefungoval, ale on ani neexistoval a asi ani existovat nebude. To, co zde bylo, byla diktatura jedné levicové strany, která svůj systém pojmenovala socialismem, později poopravila na reálný socialismus (čili nejen komunismus, ale ani ten socialismus tak, jak byl vizionářsky vylíčen, tak nefungoval).  Z toho pohledu si myslím, že názory Okamury a názory antikomunistů se  netlučou na jedné, ale na dvou od sebe vzdálených barikádách a každý střílí do prázdna....

5 0
možnosti
KL

asi mate kratkou pamet nebo jste ve skole chybela, tak si nekde najdete, co udelali komuniste po volbach v r. 1948. mozna pak nebudete brat demokracii jako uplnou a nezvratitelnou samozrejmost.

5 6
možnosti

V jaké škole ale chyběla? Předpřevratové nebo popřevratové? Dnes se učí také zajímavé věci. Dodnes nemáme moderní a PRAVDIVĚ informující učebnici dějin. Jak tvrdí historici, není problém ji napsat, ale... Kult osobnosti TGM, "zlatá" 1. Republika, atd.  Není politická vůle takovou učebnici povolit. Znát skutečnou minulost země? Jaká to troufalost !

4 0
možnosti
FS

Za rok a půl se uskuteční voby do Poslanecké sněmovny paralamentu ČR.

Volby, kde občané s volebním právem  s v o b o d n ě   vyjádří svoji politickou vůli. 

V  tom spočívá dominantní princip demokracie ... vlády lidu. Nepochybuji o tom ,že voliči s levicovou politickou orientací budou akceptovat výsledek volby, ať už bude jakýkoli.

Prezident   v š e c h  občanů republiky bude respektovat vůli lidu tím, že bude jmenovat ministry na základě výsledku voleb ....  ať už budou za ODS, ČSSD, TOP 09, KSČM nebo za jinou stranu. Když se tak nestane, je to špatný prezident a měl by okamžitě rezignovat.  Značně pochybuji o tom, zda voliči s pravicovou politickou orientací mají vůbec ponětí o tom, co to je demokracie ... viz nyní Jihočeský kraj a město Třeboň. Demonstrovat svoji nespokojenost, vyhrožovat, vyvíjet nátlakové akce  .... až po volbách... není vůbec demokratické ... je to projev anarchie až fašismu.

8 2
možnosti

Ti pravičáci dnes dělají pouze to, co levičáci u nás v letech 1945-1948.

2 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Slečno nebo paní Petrová, Vaše blouznění si dovolím okomentovat slovy známých osobností, přičemž doufám, že vzhledem ke svému zaměření jste snad aspoň cosi i o tom druhém citovaném pánovi zaslechla:

Winston Churchill: Kdo nebyl ve dvaceti komunistou, nemá srdce. Kdo jím zůstal ve třiceti, nemá rozum.

Ferdinand Peroutka: Komunismus je ideál, který se už narodil se scvrklou kůží.

8 15
možnosti
DJ

Rident, Si sapis,Směj se, jsi-li moudrý.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE