Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Radek0075

29. 8. 2009 0:34
Mám dotaz.

Co je to ten konzumní způsob života?

0 0
možnosti
MK

enpassant

29. 8. 2009 0:32
Úhel pohledu

Jde o úhel pohledu. Myslím, že není účel Klaousovy knihy ztotožnit s každým slovem. Takže to prosím takto neberte. Klausovy texty nutno vnímat jako zajímavý nekonformní názor, který neopisuje a nepodléhá. Pokukd hledáte někoho, kdo je s vámi 100% ve shodě, tak jděte jinou cestou. Já si na Klausovi vážím jeho odvahy psát svůj názor i když to zrovna nefrčí.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

29. 8. 2009 0:20
:-)))))))) tak teda smrtici mor,DA? :-))))))

Byli casy kdy USA nechtela mit nic spolecneho s Evropou,a byla proti vuli vetsiny Americanu zatazena do dvou svetovych valek vyvolanych Evropany !! Take se me nelibi co se posledni dobou v USA deje potom rozpadu SSSR! Bohuzel USA je dnes prolezla Evropskejma i jinejma internacionalistama,kteri holt siri ten "mor,"bez ohledu na americany a jine!! Ale "eto vase delo" ,nikdo ani vas ani SSSR ktera nejspis podle vas ten "mor" tak nesirila, nenutil aby jste dopadly tak jak jste dopadly!! A pokud nutil,tak jste se holt nemeli nechat nutit! Ted uz je na breceni pozde ,pokud stim jak jste dopadly nejste spokojeni ,kdyz musite byt radi ,pokud o vas projevi ta zapadni konzumni spolecnost zajem,protoze nemate moc na vybranou! V.Klause nebudu komentovat, protoze jsem jeho knihu necetl.

0 0
možnosti
V

villebraquin

29. 8. 2009 0:12
hezký!

Já myslím, že "soudružka" vůbec nemá nic proti USA, ale proti Klausovi, takže zklidňovat hormon rozhodně nemusí. Chce to jen pořádně číst, co lidi píšou. Mimochodem, v té Klausově rádoby knize je víc perel, za největší já osobně považuji to, že klaus není schopen rozlišovat pojmy podnebí a počasí. což je středoškolská látka.  takový mudrlant pak dělá závěry. Jo, "soudružko" autorko... karmaR^

0 0
možnosti
PK

Hekynen

29. 8. 2009 0:01
Soudružko...

Zklidni hormon...

Ne vše, co je z USA, je výplodkem samotného kapitalistického ďábla; a ne vše i není. Není to ideální, ale ze všech zel je USA asi to nejmenší zlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE